WIJ LOSSEN WERKSTRESS OP.

BLIJVEND. IN MINUTEN

Ons aanbod voor het ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling en het oplossen van stress.

Bij Sticky Mindset® begrijpen we dat elke organisatie uniek is, met specifieke behoeften als het gaat om het welzijn van de medewerkers. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de unieke vereisten van jouw team, gericht op stress oplossen en stress verminderen. Of het nu gaat om individuele uitdagingen of teamdynamiek, onze benadering is ontworpen om het beste uit iedere medewerker te halen, met een positieve impact op het algemene werkklimaat.

Geïnteresseerd in een persoonlijke aanpak voor het verminderen van stress binnen jouw organisatie? Wij nodigen je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Ons team staat klaar om je van een persoonlijk advies te voorzien, zodat samen kunnen werken aan een gezondere, productievere werkomgeving.

AANBOD:

Online courses

Zelf stress oplossen

Online courses

Mindset Fundamentals

Coaching

Live & Online

Groepstraining

brein en stressmanagement

ONLINE TRAINING: ZELF STRESS OPLOSSEN

Herken jij onderstaand stressgedrag bij jezelf en medewerkers? 

Vechtgedrag: Discussiëren, Gelijk willen halen, Ruzie maken, Irritaties projecteren, Roddelen, Veroordelen, Vernederen, Aanvallen en Beschuldigen. 

Vluchtgedrag: Weg willen, Afzonderen, Wegrennen, Iets anders doen, Uitstelgedrag, Afleiding zoeken, TV Kijken, gamen, Vervelen en Verslavingen. 

Bevriesgedrag: Vermoeidheid, Draaierig voelen, Misselijk voelen, Grieperig voelen, Angstig zijn, Afwezig zijn, Ontstekingen hebben, Maag/ darmklachten en Huilen.

Voorblad training stress Sticky Mindset

Ons programma richt zich op het doorbreken van deze patronen. Met praktische tools herstellen we de verbinding tussen de hersenhelften, wat resulteert in ontspanning, verbeterde slaap, meer energie, betere relaties en effectiever gedrag.

Leer hoe je in slechts enkele minuten stressreacties kunt aanpakken en terugkeert naar een staat van ‘hele brein-communicatie’, waardoor je optimaal kunt presteren. Maak nu de stap naar duurzaam succes met onze gestroomlijnde aanpak.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

ONLINE TRAINING: Mindset Fundamentals

Voorblad training fundamentals Sticky Mindset 4

Alles begint met een goed fundament. Begin daarom aan je ‘mindsetreis’ door deze online training te volgen.

Leer wat mindset is, hoe het je leven beïnvloedt én hoe je het simpel, veilig, effectief en blijvend kan veranderen.

Herprogrammeer zelf via de online trainingsmodules 10 fundamentele overtuigingen die ieders brein voorbereiden op duurzame verandering in ieder levensthema. 

 

IMG 1139

COACHING (live & online)

Tijdens persoonlijke- en groepscoaching sessies onderzoeken we welke belemmeringen de medewerker(s) op dit moment saboteren en weerhouden om optimaal samen te werken en hun volledige potentieel te benutten. Vervolgens bepalen we in overleg welke mindset nodig is om als individu een optimale bijdrage te leveren aan de groeps-doelstelling. 

Deze mindset (in de vorm van overtuigingen) herprogrammeren we vervolgens in het onderbewuste deel van hun mind voor een duurzaam resultaat. 

 

GROEPSTRAINING: Brein en stressmanagement

IMG 2674

Tijdens de groepstraining leren de deelnemers in twee dagen hoe ze zelf leiderschap over hun brein kunnen nemen, door iedere vorm van stress te kunnen oplossen. Daarnaast leren ze hoe ze hun belemmerende overtuigingen kunnen veranderen in overtuigingen die hun doelen en dromen ondersteunen. 

Door deze training te volgen zijn deelnemers de rest van hun leven STRESSPROOF!

Uiteraard is er voldoende inbreng voor iedere deelnemer om te werken aan persoonlijke en professionele thema’s.

Kernwoorden en thema’s die aansluiten bij deze training: 

persoonlijk leiderschap, duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, teambuilding,  stressmanagement en werkgeluk.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij NOBCO

Logo klant NOBCO

Contact

Download hier onze gratis whitepaper

inclusief wetenschappelijke onderbouwing
Scroll up
×

 

Hello!

× How can I help you?