WIJ LOSSEN WERKSTRESS OP.

BLIJVEND. IN MINUTEN

Founder, Trainer en Werkstress expert

Remco Visscher

Mijn naam is Remco Visscher (1986). Ik ben in 1986 geboren en getogen in Harderwijk. Na het succesvol afronden van mijn sportopleiding in Zwolle, ben ik enkele jaren werkzaam geweest als personal fitness trainer en leefstijlcoach.

Na verloop van tijd veranderde mijn interessegebied. Ik leerde dat ons gedrag, onze prestaties en kwaliteit van leven voornamelijk bepaald wordt door het onderbewuste deel van ons brein. Aangezien ik mijn voldoening haal uit het optimaal laten presteren en functioneren van mensen was het voor mij een logisch gevolg dat ik hierin verder wilde. Na de verkoop van mijn twee voorgaande bedrijven heb ik mezelf in de afgelopen 8 jaar verder gespecialiseerd in optimale gedrags- en mindsetverandering.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, in de natuur of op de bank met een goede film of boek. Alles draait om de balans uiteraard 🙂

Ik coach nog steeds een aantal bekende topsporters en richt me hiernaast op de werkzaamheden van onze andere labels: Club Mindset® en Sticky L&D®.

Dit doe ik om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun innerlijke blokkades en stress op te lossen.

Werkstress expert, trainer en projectleider

Marie Christine Hermsen

Mijn naam is Marie-Christine. Als Coach & Projectleider @‌Sticky Mindset zal het je niet verbazen dat ik een oneindige nieuwsgierigheid heb naar menselijk gedrag & persoonlijke ontwikkeling. De eerste 20+ jaar van mijn carrière ben ik actief geweest in corporate omgeving, met name in commercieel en operationeel management.

Nadat ik me in toenemende mate bewust werd van de impact van stress op de werkvloer ben ik me hierin gaan verdiepen en ontwikkelen. De combinatie van mentale en fysieke klachten zijn niet alleen mijn fascinatie, maar inmiddels ook al jaren mijn expertise. Naast Mental Coach ben ik onder andere ook opgeleid als Herborist en Orthomoleculair Therapeut.

Het afgelopen jaar hebben Remco en ik onze expertises laten overgaan in een gezamenlijke missie: Zoveel mogelijk mensen helpen om zelf stress op te lossen. De individuele coaching breidde zich daarom uit naar online coaching.

In een aantal van onze nieuwe online modules zie je mij ook persoonlijk terug. Dat vind ik écht belangrijk, bij een online ervaring toch dat vertrouwde gevoel te kunnen geven.

Ik geniet van het leven & gun iedereen hetzelfde! Dat is voor mij niet altijd vanzelfsprekend geweest. Zo hebben we allemaal onze eigen zoektocht. In mijn eigen leven staat het woord autonomie centraal. Ik vind het daarom belangrijk dat we mensen leren hoe ze regie kunnen nemen over hun eigen leven. Door ze de tools geven om stress los te laten én oude patronen te doorbreken. En laten we daar nou bij Sticky Mindset niet alleen héél enthousiast van worden, maar ook nog eens heel goed in zijn.

Ik geef trainingen, workshops en presentaties aan het bedrijfsleven en coach mensen op individuele basis. Ik ben naast mijn werk graag in de natuur en heb twee lieve honden samen met mijn Business & Life partner Remco.

Werkstress expert & consultant

Ellen Niemel

Aangenaam, ik ben Ellen. 

Samen met mijn man en twee kids woon ik in het mooie Harderwijk. 

Tot voor kort was ik actief in de wereld van arbeidsparticipatie, re-integratie en verzuim. Nu ben ik de trotse oprichter van ‘Vind je Veerkracht’, waarbij ik werkende ouders ondersteun in een nieuwe levensfase met het vinden van meer balans en rust.

Ik ben mateloos geïnteresseerd in mindset, denkpatronen, systemen en overtuigingen omdat ik geloof dat ze de sleutel vormen tot het

begrijpen van menselijk gedrag en het vinden van effectieve oplossingen voor de uitdagingen in het leven. 

Het verkennen van deze aspecten biedt inzicht in hoe we denken, handelen en reageren op verschillende situaties, en het stelt ons in staat om positieve veranderingen aan te brengen, zowel op persoonlijk niveau als in de bredere maatschappelijke context.

Hoe prettig is het dat er een methode is om dit te bereiken. Daarom werk ik graag samen aan de missie van Sticky Mindset: Zoveel mogelijk mensen helpen om zelf stress op te lossen. Dit sluit perfect aan bij mijn oplossingsgerichte en optimistische persoonlijkheid.

En verder… kan ik genieten van lekker lang tafelen met goed gezelschap en vind ik het heerlijk om regelmatig een uurtje fanatiek te sporten.

 

Werkstress expert & consultant

Godert de Leeuw

Ik ben Godert de Leeuw, woon in Ermelo, ben getrouwd en vader van een dochter en een zoon.

 

Na mijn sportieve carrière als wielrenner vond ik een nieuwe uitdaging bij ABN AMRO, waar ik nog steeds werk als verzekeringsadviseur voor de zakelijke markt.

 

Wat ik uit mijn ervaring tot nu toe heb meegenomen is het belang van een goede mindset. Natuurlijk is fysieke fitheid cruciaal om mee te kunnen doen op topniveau, maar je mentale kracht maakt uiteindelijk het verschil.

 

Hoe je omgaat met mentale uitdagingen weet je vaak pas als je ermee te maken hebt.

Deze ervaringen deel ik graag en de methode en missie van Sticky Mindset sluiten hier goed bij aan.  “Naar wie je luistert, bepaalt waar je uitkomt” is mijn ervaring.

 

Verder geniet ik in mijn vrije tijd van de fietsritten met mijn broer en deel ik mijn sportervaringen met plezier me de voetballers van DVS’33 in Ermelo.

 

Werkstress expert & consultant

Claire Sophie Zuid

Leuk kennis te maken! Ik ben Claire, een geboren Friezin die momenteel haar thuis heeft gevonden in Enschede.

Met mijn marketing kennis en creatieve vaardigheden help ik al een aantal jaar bedrijven om zich creatief te uiten en hun producten nog beter in de markt te zetten.

Ik ben vanaf jongs af aan al erg geïnteresseerd in voeding en sport. Sinds een aantal jaar ben ik mij meer aan het verdiepen in het belang en de kracht van mindset. Voor mij is gezondheid niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Toen ik vervolgens in aanraking kwam met Sticky Mindset en de trainingen vond ik een perfecte aansluiting om verschillende stress problemen op een laagdrempelige manier op te mogen lossen.

Mijn doelgerichte, behulpzame kant wil ik graag inzetten om jou en veel andere mensen kennis te laten maken met deze mindset methodes.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, blijf ik actief bezig met sporten en maak ik graag lange wandelingen in het bos met mijn doodle Bobbie.

 

Trainer & Werkstress expert

Florian Alders

Als orthomoleculaire voedingsexpert en personal trainer houd ik mij vooral bezig met het effect van voeding en beweging op onze mindset. De reden dat ik hier zo geïnteresseerd in ben is omdat ik zelf in het verleden te maken heb gehad met zowel darmklachten en onrust/negatieve gevoelens.

Door buiten de reguliere weg van de zorg te zoeken ben ik tot hele interessante inzichten gekomen. Met name het effect van de darmen op ons gevoel. In de darmen worden voedingsstoffen opgenomen om vervolgens te dienen als bouwstoffen voor onder andere onze neurotransmitters en hormonen. En wanneer deze in balans zijn dan voelen wij ons ook lekker. 

Ook beweging heeft een enorme invloed op ons mentaal welzijn en energie. Daarom combineer ik deze graag. 

De reden dat ik bij Sticky Mindset ben aangesloten is omdat deze methode het hele plaatje compleet maakt. Voeding en beweging zijn super belangrijk om ons lekker te voelen. 

Maar onderliggend zijn ook onze onderliggende overtuigingen cruciaal. Onze overtuigingen zorgen er namelijk voor dat wij in actie komen of juist niet. Hoe we over onszelf denken (positief of negatief). Ze zorgen voor een gevoel van zelfvertrouwen (of juist niet). Kortom, een niet te missen schakel in het hele plaatje.

Werkstress expert & consultant

Peggy Nab

Als conflictmanager (ook Arbeidsmediator) en stressexpert werk ik aan een ideale werkomgeving. Maar wat is een ideale werkomgeving?

 Eentje zonder dalen? Nee hè, want zonder dalen immers geen pieken. Wel is het ontzettend fijn als je de stressmomenten hieromheen oplost (binnen een paar minuten!) en de conflicten zelf leert te managen. De trainingen van Sticky Mindset, ontwikkeld door Remco Visscher, werken daar fantastisch bij.

Ik ben Peggy Nab, al ruim 27 jaar actief in het bedrijfsleven, waar ik veel heb geleerd. Veel geleerd op werkgebied, maar ook zéker over mezelf. 

Wat zijn mijn normen en waarden, waar word ik gelukkig van en vooral ook waar ligt mijn kracht? Het mooie van ouder worden is dat je schatkist steeds verder gevuld raakt en ik al deze waardevolle tools mag en kan gebruiken om jullie wereld een stukje makkelijker, leuker en vooral meer ontspannen te maken!

In mijn vrije tijd spreek ik graag in – je kunt mij ook horen in de online trainingen van Sticky Mindset, ben ik dol op het strand, hou ik van lekker eten, kan ik genieten van een goed boek en zet ik mij met liefde in als vrijwilliger bij buurtbemiddeling! 

 

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij NOBCO
Logo klant NOBCO

Contact

Download hier onze gratis whitepaper

inclusief wetenschappelijke onderbouwing
Scroll up
×

 

Hello!

× How can I help you?